Safe Candle. Rustikk vokslys utan flamme, med bølga kant. 10 eller 15 cm.

Safe Candle. Rustikk vokslys utan flamme, med bølga kant. 10 eller 15 cm.
Safe Candle. Rustikk vokslys utan flamme, med bølga kant. 10 eller 15 cm.
Merke: Safe Candle
Status: På lager
Pris: 214,-
Eks. moms: 171,-

Tilgjengelige alternativ


* Høgde ljos:

Antal:     - ELLER -   Legg i huskeliste

Høgde: 10.16 cm eller 15,24 cm.  Diameter: 7,5cm.  Farge: Cream.  Duft: Svak vanilje.  Av/på og Timer (5 timar).  Batteri: 2 stk AA batteri (ikkje inkludert). Brennetid før batteribytte: Ca 500 timar.  5 timars Timer. Ved å aktivisere denne funksjonen vil ljoset automatisk slå seg på til sama tid kvar dag, og brenne i 5 timar før det slår seg av.             

Frå Safe Candle si heimeside:

Den moderne måte å nyte lys på.

  • Brannsikker
  • Miljøvennlig
  • Økonomisk
  • Tidsbesparende
  • Stemningsskapende.

Det unike med disse vokslysene er teknologien, som skaper en identisk flimring, sammenlignet med bevegelsene i et vanlig lys.

Med en pattentert data- brikke inni, velger den rent tilfeldige sekvenser. Dette gir en helt naturlig flamme, som flimrer og kaster dansende skygger.

Voksen er gjennomskinnelig, og har samme tekstur og matte glans som vanlige vokslys. Selv når lyset er av, ser det bra ut på et bord eller i en lysestake.

Disse lysene har fått mye positiv omtale i USA og Canada, blant annet av brannvesenet. Brann forårsaket av stearinlys, er et stort problem også i Norge. Batteridrevet flammleøse stearinlys, løser problemet med brannfare, uten å ofre skjønnheten og atmosfæren du får av ekte vokslys.

Ren, grønn og Realistisk: Vakre vokslys med en varm autentisk flimring. Til forveksling lik vanlige lys

Lading:  De fleste av Candle Impressions produkter er enten oppladbare eller kompatibel med oppladbare batterier- og gir deg mer levende lys og mindre avfall.

Brannsikkert:  Fjerner risiko for brann og personskade.

Miljøvennlig og grønn: Holder luften ren og fri for utslipp.

Gjenbruk:  Den lavenergi LED pæren i lysene holder seg i ca 150 000 timer. I hovedsak kan et av våre kubbelys erstatte 30 000 telys.